24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0165 - 211001

Ontstoppen

Ontstoppen RoosendaalZit het toilet verstopt, loopt het water niet meer weg in de afvoer of heeft u een verstopping in de riolering? Onze loodgieter Roosendaal service is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren, riolering en leidingwerk.

Wij beschikken over de modernste apparatuur en de beste gereedschappen om te ontstoppen. Denk hierbij aan camera inspectiesystemen, speciale ontstoppingslansen en ontstoppingsveren. Wij kunnen vrijwel iedere verstopping van binnenuit ontstoppen en hoeven hiervoor dus niet te slopen of te breken.

Wij zijn 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Direct contact met één van onze erkende loodgieters? Bel 0165 – 211001.

Loodgieter Roosendaal 24 uur service

Onze loodgieter Roosendaal 24 uur service staat dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen aan te pakken.Wij voeren vrijwel iedere loodgieterswerkzaamheden uit en beschikken over eigen riool specialisten, dakdekkers en cv monteurs.

Schakelt u ons in om met spoed een probleem te verhelpen, kunt u er dus 100% op vertrouwen dat u een echte vakman over de vloer krijgt die alle problemen snel, goed en vakkundig kan oplossen.

Wij zijn dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • daklekkage
  • cv problemen / ketel storingen

Direct contact met de loodgieter Roosendaal service? Bel dag en nacht 0165 – 211001.

Ontstoppen zonder te breken en verstopping voorkomen

loodgieter-instalateurZoals eerder genoemd beschikken wij over speciale camera systemen zo genoemde endoscopen om het riool of de afvoer van binnenuit te inspecteren. We kunnen van hiermee van binnenuit het het riool of de afvoer inspecteren en in beeld brengen waar de verstopping zich bevind. Hebben wij in beeld gebracht waar het probleem zit en waardoor deze veroorzaakt wordt kunnen we het probleem doelgericht aanpakken bij de bron. Dit kan in de meeste gevallen van binnenuit, echter is breken of graven niet altijd 100% te voorkomen.

Wil je een verstopping voorkomen? Dan kunt u de afvoer systemen laten inspecteren en reinigen. Veel verstoppingen worden veroorzaakt door ophopen van vuil in de afvoersystemen. Dit gebeurt dan meestal in de hoekdelen/hoekstukken van de afvoer. Bij een reiniging worden de afvoerbuizen volledig doodgespoten en gereinigd, de ophopingen zijn dan verdwenen en de kans op een verstopping is vrijwel nihil.

Vragen of direct een afspraak inplannen met onze loodgieter Roosendaal service? Bel 0165 – 211001.