24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0165 - 211001

Installatie

Sanitair installatie RoosendaalOok voor het uitvoeren van installatiewerk bent u bij onze loodgieter Roosendaal service aan het juiste adres. Wij voeren alle denkbare loodgieter installatie werkzaamheden uit. Of het nu een kleine klus is zoals het installeren van een mengkraan of installatie nieuw sanitair of een grote opdracht zoals het compleet renoveren van een badkamer of keuken ruimte. Bij ons loodgietersbedrijf in Roosendaal bent u altijd op het juiste adres.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen of u kunt direct een afspraak inplannen via telefoonnummer 0165 – 211001.

Sanitair installatie Roosendaal

Is uw oude sanitair aan vervanging toe of wilt u nieuw sanitair laten plaatsen, bijvoorbeeld een zwevend toilet of een design wastafel? Vraag dan gerust een offerte aan om de mogelijkheden te bekijken. Is het sanitair defect? Zit er een barst of een scheur in de wastafel of is de toiletpot gebarsten? Geen paniek, ons loodgietersbedrijf beschikt over een 24 uur spoed service en wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

Installatie CV en Ketel systemenOnze loodgieter Roosendaal 24 uur spoedservice is dag en nacht te bereiken voor alle mogelijke noodgevallen. Lekkage, verstopping cv problemen of riool problemen? Bel onze loodgieter spoed service en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Vragen of direct contact met onze loodgieter Roosendaal 24 uur service, bel 0165 – 211001.

Installatie CV en Ketel systemen

Is uw CV ketel aan vervang toe of heeft u een roestige radiator in de badkamer en wilt u deze laten vervangen voor een nieuwe strakke designradiator? Wij kunnen alle ketel, boiler en geiser systemen plaatsen en installeren. Maar ook voor het plaatsen van radiatoren, het verleggen van leidingwerk of het creëren van een extra radiator kunt u bij ons terecht.

Wij beschikken over eigen, goed opgeleide CV monteurs, installateurs en loodgieters om iedere klus goed, vakkundig en professioneel uit te voeren.

Direct contact en een afspraak inplannen? Bel 0165 – 211001.