24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0165 - 211001

Dakbedekking

Dakbedekking RoosendaalDakbedekking Roosendaal: Zoekt u een dakdekker in Roosendaal? Wij beschikken over onze eigen vakkundige dakdekkers en zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke dakwerken. Daarnaast hebben wij een 24 uur spoed service die 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar staat.

Daklekkage, stormschade of lekkage door kapotte dakgoten of hemelwaterafvoer? Onze dakbedekking Roosendaal service staat voor u klaar en kan in noodgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Direct contact met onze loodgieter en dakbedekking service in Roosendaal? Bel 0165 – 211001

Dakbedekking Roosendaal 24 uur service

Onze loodgieter en dakbedekking service is 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Bij lekkages of andere noodgevallen kunnen wij snel ter plaatse zijn om op deze manier de gevolgschade zo beperkt mogelijk te houden. Denk hierbij vooral aan lekkages en het gevolg van de lekkage.

Schakelt u onze dakdekker Roosendaal service in dan ontvangt u altijd vooraf een prijsindicatie (ook bij spoedgevallen) hebben wij een klus uitgevoerd kunt u altijd achteraf per PIN betalen. Uiteraard ontvangt u ook altijd achteraf een nota met een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en de kosten.

Onze dakdekker Roosendaal service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • daklekkage
  • stormschade
  • water wat blijft staan op daken
  • afgewaaide dakpannen of dekbeplating

Vragen of direct een afspraak inplannen met onze dakdekker Roosendaal service? Bel 0165 – 211001.

Allround loodgieter RoosendaalAllround loodgieter Roosendaal

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in dakbedekking en dakwerken kunt u ook bij onze loodgieter Roosendaal service terecht voor alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden. Heeft u een lekkage, verstopping, riool problemen of cv problemen? Bel onze loodgieters en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Wij beschikken onder andere over onze eigen cv monteurs, riool specialisten en erkende loodgieters voor het uitvoeren van alle denkbare loodgieters en installatie werkzaamheden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen, maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alle gangbare installatie en onderhoudswerkzaamheden.

Vragen of direct een afspraak inplannen met onze loodgieter Roosendaal service? Bel 0165 – 211001.